Watamu's killinger.

 

Dudu og Melia - Hyggestund i sofaen

Min kanel spottede hunkat, Melia, forventes parret.

Indtil da kan fotos af mit seneste kuld nydes nedenfor. Alle killinger er flyttet til gode hjem.

 

Icaca, Akima og Kazi

– Fra venstre: Chokolade tabby og to chokolade spottede ocicatte

Kazi – Chokolade spottet ocicat

Kazi, Arcan og Akima

Fra venstre: Chokolade spottet, chokolade solid farvet og chokolade spottet.

 

Om killingelivet i Katteri Watamu

Der er fire gange tidligere kommet ocicatte-killinger til verden hos mig. I de første tre kuld har de stolte forældre været Dudu og Tara.

Tara har klaret sine graviditeter flot. Hun har nydt det og har helst villet være hvor jeg var for "at vise maven frem". Under fødslen har vi hjulpet hinanden - det kan gå så stærkt, at hun næsten ikke har kunnet nå at slikke en killing færdig før den næste har været ankommet. Indtil videre har hun hver gang født kuld på 6 killinger på 3 timer. Tara har altid været en fin morkat. Killingerne har fået al den pleje og pasning de skal have, men hun har også opdraget dem strengt. Når killinger har været 9 uger gamle, så er det Far Dudu som har overtaget pasning og opdragelse og han har ikke været så streng som Tara.

Fra killingerne er født er de omgivet af alle husholdningens lyde: Der bliver støvsuget hos dem hver dag, så støvsugeren ender som en sjov larmende legekammerat. Der bliver også spillet musik for dem, blidt og stille i starten, men mere muntert senere. Fra det øjeblik killingerne er født og til de forlader mig for at drage til nye hjem, er de mange gange dagligt i mine hænder. Der bliver leget med og kælet for dem. De får hele tiden mange nye forskellige ting at lege med, legetøj der er med til at udvikle dem. En oci-killing er meget livlig og nysgerrig og sætter pris på at der hele tiden sker noget nyt og spændende.